Львівські десантники знищили взвод росіян з Псковщини

1204 0
Українській військові знищили близько 20 росіян, які з бронетехнікою просувалися вперед.
Фото: Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Фото: Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Львівські десантники знищили взвод 104-го десантно-штурмового полку з Псковської області. Про це повідомили у Командуванні десантно-штурмових військ ЗСУ.

Десантники успішно знищили близько 20 росіян разом з бронетехнікою, які просувалися вперед.

Читайте також: Українські бійці знищили 200 окупантів та десятки ворожої техніки

«Завдяки злагоджені роботі артилерійських підрозділів 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, на одному з напрямків знищено взвод 104-го десантно-штурмовий полку 76-ї десантно-штурмової дивізії повітрянодесантних військ зс московії», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у командуванні, ця російська військова частина ще з 2014 року неодноразово протистояла саме Львівським десантникам, й несла значні втрати від захисників України.

Нагадаємо, що за період повномасштабної війни від 24 лютого по 30 травня російська армія втратила близько 30 350 осіб живої сили. Зокрема, за попередню добу українські захисники ліквідували 200 окупантів. Загальні втрати противника читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!