Львівські дошкільнята зібрала понад 1 млн грн на дрони для військових

388 0
Кошти скерують на закупівлю FPV-дронів для бригад десантно-штурмових військ.

У неділю, 30 червня, на 11 локаціях у Львові відбувався Kinder Fest, де дошкільнятам, батькам та вихователям вдалось зібрати 1 млн 35 тис. грн на закупівлю FPV-дронів для бригад десантно-штурмових військ. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

«Дітки могли чудово провести час разом зі своїми батьками та вихователями. Тут найменші змагалися під час спортивних естафет, вболівали один за одного, куштували смаколики і в такий спосіб допомагали Збройним силам України», – йдеться у повідомленні.

Зібрані кошти, а саме 1 035 452 гривні, скерують на закупівлю FPV-дронів для бригад десантно-штурмових військ в межах програми «Помста Лева».

Нагадаємо, що за час своєї благодійної мандрівки, яка тривала 42 дні, фіни відвідали 6 країн та подолали 1561 км з Гельсінкі до Львова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!