Львівські дигери показали, як виглядає закинута дача експрезидента Ющенка у Карпатах. Фото

16044 0
Дача розташована на заповідній території, через річку попри дорогу на водоспад Гук.
Фото із сайту explorer.lviv.ua

Фото із сайту explorer.lviv.ua

Львівські дигери показали, як виглядає закинута дача експрезидента України Віктора Ющенка в Карпатах, біля села Татарова. У 2005 – 2015 роках тут відпочивав колишній президент, а зараз там – покинутий будмайданчик.

Дігери пояснюють, що дача розташована через річку попри дорогу на водоспад Гук. Хоч це і заповідна територія, але будуватися там можна, бо раніше на місці дачі був хутір, і жили люди. Зараз від хутора залишилася лише одна стара хата. А до дачі є міст зі шлагбаумом, електричні стовпи та охорона.

Читайте також: Що відомо про підземну річку Львова. Прогулянка «узбережжям» Полтви

«Ми прикинулися туристами, що заблукали, і прогулялися територією дачі. Тут суцільний будівельний майданчик. Дерев’яні будиночки, де колись жив Віктор Андрійович, знесли. На їхньому місці звели масивні конструкції з каменю та бетону. Вуликів теж вже немає, але деревяна церква ще залишилася», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові планують створити віртуальну подорож підземною Полтвою

Будівництво, що почали, було масштабним, але потім чомусь закинули. Судячи з чагарників на території та моху на цеглі – усе простоює щонайменше з п’ять років.

Фото із сайту explorer.lviv.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!