Львівські дзюдоїсти вибороли дві бронзові нагороди на Кубку України

509 0
Збірна команда Львівської області з дзюдо виступила у складі 18 спортсменів.
Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

У Кубку України з дзюдо взяла участь збірна команда Львівської області з дзюдо у складі 18 спортсменів. Представники Львівщини вибороли дві бронзові нагороди. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту ЛОДА.

У Києві відбувся Кубок України з дзюдо, де зібралися майже 300 дзюдоїстів з 21 регіону.

20-річний майстер спорту України Микола Грибник виборов 3 місце п‘єдесталу у ваговій категорії понад 100 кг. Тренується спортсмен у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності. Його наставник — Ярослав Грибик.

Читайте також: Борчині зі Львова стали віцечемпіонками Європи

20-річна кандидатка у майстри спорту України Тетяна Дмитрів посіла 3 місце у ваговій категорії до 63 кг. На змаганнях спортсменка також виконала норматив майстра спорту України. Спортсменка займається дзюдо у Спеціалізованій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Веслярик». Її тренують Юлія Орчакова-Костюк та Тетяна Гаврилова.

Нагадаємо, що у лютому цього року збірна Львівщини виборола третю сходинку п‘єдесталу у загальнокомандному заліку на чемпіонаті України з дзюдо серед юніорів. Чемпіонкою змагань стала 19-річна Ольга Цімко, яка змагалась у вазі до 70 кг. 

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!