Львівські художники віддали свої картини на благодійний аукціон для військових

3414 0
Завтра, 18 липня, у Трускавці відбудеться благодійний аукціон «Митці - воїнам». За вилучені кошти організатори планують закупити біноклі нічного бачення та тепловізори для 1-го резервного батальйону Нацгвардії.
Фото: сторінка благодійного аккціону у Facebook

Фото: сторінка благодійного аккціону у Facebook

Як розповіла tvoemisto.tv організатор аукціону Тетяна Думан, вже зібрали понад 50 робіт художників з усієї України, більша частина з них – картини львівських митців.

До акціону можна буде долучитися он-лайн на спеціальному сайті, який наразі ще не запустили. Адже, за словами Тетяни Думан, організовувати аукціон довелося дуже швидко, через ситуацію в країні. Наразі побачити роботи та їх початкову вартість можна на Facebook-сторінці.

Наступний благодійний аукціон проведуть 25 липня у Львові, долучитися до ініціативи мають намір також у Вінниці та Тернополі. Як розповіла Тетяна Думан, почати з Трускавця вирішили тому, що аукціони для Львова і Києва є звичними, але саме у курортному місці є багато санаторіїв та готелів, а також людей, які можуть собі дозволити придбати картини.

Серед львівських художників до благодійності долучилися Тарас Дідула, Роман Якубишин, Орест та Левко Скоп, Тарас і Остап Лозинські та інші.

Довідка: 

Перший резервний батальйон Нацгвардії складається з вояків-добровольців, котрі першими вступили до лав Національної гвардії, та уже понад 3 місяці перебувають у гарячих точках Донецької та Луганської області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!