Львівські «Карпати» поступились полтавській «Ворсклі»

1784 0
В матчі 11 туру української Прем’єр-ліги львівські «Карпати» на власному полі програли полтавській «Ворсклі».
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

«Карпатам» вдалося вийти вперед вже в дебюті матчу, коли гравець полтавчан Санжар Турсунов забив гол у власні ворота на 4 хв. Більше «Ворскла» не пропускала, натомість відзначившись тричі. Спочатку ще до перерви забив Олег Бараннік, який на полі замінив Олександра Ковпака на 30 хв. Потім він же відзначився з поновленням гри після перерви.

Одразу після того вболівальники «Карпат» запалили димові шашки і фаєра на трибнах, які полетіли на поле. Тож стадіон затягло димом. Відтак судді матчу Олександру Дердо довелося зупинити гру. Вимушена перерва тривала 10 хв. Їх він компенсував в кінці матчу, додавши 11 хв.

Читайте також: Збірна України отримала суперника в боротьбі за вихід на Євро-2016. Деталі

Третій гол «Ворскла» забила на 70 хв. Відзначився колишній гравець «Карпат» Андрій Ткачук.

Після цього «Карпати» з 13 очками залишилися на 7 місці. Згідно календаря наступний матч «зелено-білих» мали б зіграти на виїзді проти донецького «Шахтар» наступного тижня, однак через вибори до місцевих рад в Україні перенесли цей тур чемпіонату на 5 грудня. Відтак наступний матч львів’яни зіграють знову вдома на стадіоні «Україна». Їх суперник – запорізький «Металург». Матч заплановано на суботу, 31 жовтня. Початок о 19:30 год.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!