Львівські «Карпати» поступились у першому матчі на турецьких зборах

1759 0
Поки триває зимова перерва в чемпіонату України з футболу, львівські «Карпати» відправилися до Туреччини на навчально-тренувальний збір. На четвертий день перебування там львівська команда зіграла перший товариський спаринг.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Суперником львів’ян стала румунська команда «Петропул», яка в місцевому чемпіонаті розмістилась на останньому – 14 місці.

На перший тайм підопічні Олега Лужного вийшли у такому складі: Сілецький, Костевич, Пластун, Новотрясов, Сергійчук, Кльоц, Голодюк, Кожанов, Карноза, Пучковський, а також один гравець, який знаходиться на перегляді. Саме ймовірний новачок команди відзначився за «зелено-білих» у самому дебюті матчу. Сталося це на 3 хв.

Саме за мінімальної переваги «Карпати» і відправилися на перерву, а вже після неї на поле команда вийшла у такому складі: Мозіль, Гітченко, Ксьонз, Кравець, Даушвілі, Чачуа, Худоб’як, Богач, а також троє гравців, які знаходяться на перегляді.

Саме в другому таймі «Карпати» і пропустили три м’ячі – на 53, 73 та 80 хвилинах гравці румунської команди відзначилися у воротах Олега Мозіля.

Тож в першому матчі львівські «Карпати» поступилися 1:3.

Попереду в команди ще два товариські матчі на першому зборі. 2 лютого карпатівці проведуть матч проти чеського клубу «Словацко», який знаходиться на 10-у місці у чемпіонаті. Завершать збори «леви» матчем проти чорногорського «Рудара», який тримається на другій позиції. Ця гра запланована на 6-е лютого. 7-го числа карпатівці повернуться до Львова на короткий відпочинок, після чого знову вирушать до Туреччини на другі збори.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!