Львівські «Карпати» розгромили «Карпати» з Галича з рахунком 4:0

1643 0
Вболівальників на полі було не багато, проте це не завадило львівській команді перемогти.

Сьогодні, 18 вересня, на стадіоні «Україна» відбулася зустріч львівських «Карпат» та «Карпат» з Галича. Початок протистояння о 17:00.

Рахунок 4:0 на користь львівських Карпат.

За словами головного тренера львівських «Карпат» Андрія Тлумака, він задоволений грою. 

«Задоволений на 70%, звісно, хлопці можуть краще. Я максималіст, хочу, щоб все було краще і краще», – каже Андрій Тлумак після переможного матчу.

Хоч вболівальників на стадіоні було не багато, та все ж після гри вони традиційно підтримали свою команду та скандували переможні гасла зелених левів. 

Команди є сусідами у турнірній таблиці – львів’яни йдуть п’ятими і випереджають суперників на два пункти. Нещодавно підопічні Андрія Тлумака та Любомира Вовчука зустрічалися в Кубку України.

Нагадаємо, футбольний клуб «Карпати» провів презентацією нового складу команди. Керівником «Карпат» став львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером – відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак.

Фото та відео Дарії Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!