Львівські лікарі прооперували 7-річного хлопчика зі Запоріжжя з патологією ока

680 0
Він мав вроджену ваду – птоз лівого ока.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

Лікарі «Охматдиту» прооперували 7-річного Івана із Запоріжжя, який мав вроджену ваду – птоз лівого ока. Про це повідомили у лікарні. 

Як йдеться у повідомленні, приїхати до шпиталю задля консультації та операції сімʼя планувала ще у жовтні 2021 року, вже навіть купили квитки, однак тоді раптово син захворів. Далі приїхати до Львова завадила повномасштабна війна. Як тільки дізналися, що німецький пластичний хірург Клаус Екснер знову приїде до «Охматдиту», то спланували нову поїздку. Після консультації хлопчика одразу прооперували.

Читайте також: Де на Львівщині є вакцина від сказу. Локації та кількість

«Операція пройшла добре. У нас син дуже емоційний й нервовий по характеру. Він навіть друге око після операції не розплющував. Всього боявся. Дуже дякуємо лікарям. Ми цього чекали 7 років. Це тепер здійснилося. Тепер сподіваємося, що все буде гаразд. Дуже класно, що до України приїжджають спеціалісти європейського рівня і навчають наших лікарів», – зазначила мама 7-річного Івана Аліна.

Нагадаємо, львівські лікарі вилікували 12-річну дівчину з непрохідністю кишківника. Вона поступила до лікарні у важкому стані.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!