Львівські медики врятували 3-річного хлопчика, що пів року жив із шурупом у животі

844 0
Лікарі випадково виявили шуруп у черевній порожнині.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

Медики Львівської обласної дитячої клінічної лікарні Охматдит врятували 3-річного хлопчика, що пів року прожив із шурупом у животі.

Джерело: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня

Данилку з Івано-Франківська по стану здоров’я потрібно було зробити рентгенографію і під час діагностичного дослідження лікарі випадково виявили металевий шуруп у його черевній порожнині. Медики разом із батьками вирішили спостерігати і сподівалися, що шуруп вийде самостійно. При повторних рентген-дослідженнях, шуруп залишався на місці. Хірурги вирішили провести діагностичну лапароскопію, перевірили весь кишківник і знайшли шуруп в апендиксі, що буває вкрай рідко. Після знахідки одразу видалили його.

Читайте також: Чому в комунальних лікарнях платні послуги КТ та МРТ. Пояснення

Нагадаємо, що львівські хірурги врятували жінку із вродженою вадою, що під час загострення загрожувала життю пацієнтки. Таке захворювання трапляється у 1 людини зі 100 тисяч.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!