Львівські науковці отримали безкоштовний доступ до всесвітньої наукової бази

3641 0
Львівський національний університет імені Івана Франка отримав безкоштовний тестовий доступ до бази даних платформи «Web of Science». Відтак, упродовж лютого 2016 року науковці Львівського університету можуть безкоштовно користуватися сервісом, – йдеться у повідомленні прес-центру університету.
Фото: bloglet.com

Фото: bloglet.com

Ознайомили працівників університету та Наукової бібліотеки з можливостями особливостями роботи платформи «Web of Science» представники компанії-розробника. Так, були представлені потенціал презентованої бази, особливості пошуку наукових журналів із використанням Journal Citation Reports, принципи відбору необхідної та актуальної інформації для дослідників, основи роботи з бібліографією у програмі EndNoteOnline, а також усіма можливими параметрами пошуку й аналізу інформації.

Читайте також: Львів'яни отримали доступ до архіву англомовних наукових журналів

Слід зазначити, що зараз адміністрація Університету розпочала перемовини із представниками Консорціуму щодо отримання повного доступу до «Web of Science» для працівників ЛНУ ім. Івана Франка.

«Web of Science» пропонує отримання інтегрованого доступу до високоякісної літератури через єдину платформу, яка пов'язує широкий спектр контенту з певної категорії.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!