Львівські орієнтувальники вибороли десять медалей на національних змаганнях

667 0
У змаганнях взяли участь 300 спортсменів.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Орієнтувальники з Львівщини здобули десять медалей на національних змаганнях, які відбулися у місті Олешки на Херсонщині. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА. 

«У змаганнях взяло участь 300 спортсменів. Найбільше медалей спортсмени Львівщини вибороли на короткій дистанції», – зазначили в ЛОДА. 

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Чемпіонами у віковій групі до 18 років стали Єлизавета Остапенко серед жінок та Юрій Скворцов серед чоловіків. Серед юніорів віце-чемпіоном став Ігор Кражев. Серед дорослих «бронзу» виборола Олена Бабич. 

Також додамо, що на довгій дистанції серед спортсменів до 18 років золото також вибороли Єлизавета Остапенко та Юрій Скворцов. Срібним призером серед юніорів також став Ігор Кражев. Такі ж результати Єлизавета, Юрі

Нагадаємо, у Фінляндії триває відкритий кубок з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. У складі національної збірної виступають двоє атлетів Львівщини – Василь Кравчук та Павло Баль. Це останній відповідальний старт перед зимовими Паралімпійськими Іграми.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!