Львівські школярі зможуть безкоштовно відпочити у двох дитячих таборах

2097 0
У кожному з тих таборів повинен бути постійно присутній лікар, який має мати сертифікат про вміння надавати першу домедичну допомогу.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року». Відповідно до нього організують відпочинок дітей на базі двох таборів – «Ватри» (с. Гребенів) і «Старту» (с. Коростів) у Стрийському районі. 

Графік змін:

  • I зміна – 3 – 16 липня
  • II зміна – 21 липня – 3 серпня
  • III зміна – 8 – 21 серпня

 

У кожному з тих таборів повинен бути постійно присутній лікар, який має мати сертифікат про вміння надавати першу домедичну допомогу.

Читайте також: Без рушників та м'яких іграшок. З'явилися нові правила для перебування дітей у літніх таборах

Скерування для відпочинку та оздоровлення на безоплатній основі видаватимуть дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Так, упродовж усього періоду у «Старті» та «Ватрі» відпочиватимуть вихованці Центру підтримки дітей при ліцеї «Просвіта» ЛМР. Управління освіти видає безкоштовні скерування категоріям дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Додамо, на утримання таборів у 2021 році з міського бюджету Львівської МТГ виділили 6,8 млн грн. Для того, щоб дитина потрапила у ці табори, батькам або іншим представникам необхідно подати заяву у довільній формі до закладу освіти, де навчається дитина.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!