Львівські учителі перемогли на всеукраїнському конкурсі

1910 0
15 конкурсантів зі Львівщини стали лауреатами першого туру конкурсу.
Фото: Unplansh

Фото: Unplansh

У січні-лютому відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», який щороку проводить Міністерство освіти і науки України з метою підвищення престижності професії вчителя, підтримки талановитих педагогічних працівників. Конкурс проводять у два тури. Переможцями у першому турі стали четверо освітян із Львівської області, які надалі продовжать боротьбу за звання «Учитель року».

Джерело: Департамент освіти і науки ЛОДА

Також ще 15 конкурсантів стали лауреатами першого туру конкурсу. Переможці, лауреати та учасники отримали дипломи.

Освітяни із Львівщини, які перемогли у першому етапі:

  • Велебнік Василь Павлович – учитель  «Захисту України» Ліцею № 66 Львівської міської ради - у номінації «Захист України»;
  • Павлюк Галина Ярославівна – учителька Ясенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. з дошкільним підрозділом Заболотцівської сільської ради Золочівського району – у номінації  «Основи здоров’я»;
  • Солтан Галина Ярославівна – учителька Комунального закладу Солонківської сільської ради «Ліцей імені Героя України Миколи Паньківа» - у номінації  «Фізична культура»;
  • Кагуй Ірина Орестівна – учителька гімназії №12 Червоноградської міської ради – У номінації «Початкова освіта».

Читайте також: Згуртувались і не припиняли навчання. Історії учителів, які втекли до Львова через війну

Зокрема, перший тур включав етапи випробувань – «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Практична робота», «Тестування», «Урок».

Загалом у конкурсі взяли участь 101 вчитель зі Львівської області:

  •         «Захист України» – 4 учасники;
  •         «Основи здоров’я» – 13 учасників;
  •         «Фізична культура» – 22 учасники;
  •         «Початкова освіта» – 62 учасники.

Щоб стати конкурсантом, педагогічний стаж має бути не меншим за 3 роки на момент реєстрації для участі у конкурсі.

Нагадаємо, що минулого року у Львові нагородили 100 переможців конкурсу «Успішний педагог» – 50 вчителів шкіл, 40 працівників дошкілля і 10 працівників позашкілля. Всі переможці отримали по 25 тисяч гривень. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!