Львівські волейболісти вибороли Суперкубок України

2199 0
Львівська волейбольна команда «Барком-Кажани» здобула перший в своїй історії Суперкубок України.
фото loda.gov.ua

фото loda.gov.ua

На виїзній грі у Києві львівські волейболісти під керівництвом латвійського тренера Угіса Крастіньша перемогли чинних чемпіонів та володарів Кубку України харківський «Локомотив». Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Львівські «Барком-Кажани»  здобули перемогу у трьох партіях підряд із рахунком 3:0 (25:22, 25:17, 26:24). Відтак, волейбольна команда уперше здобула Суперкубок України.

Додамо, волейбольна команда «Барком-Кажани» – заснована в 2009 році. Команда брала участь у першості вищої аматорської ліги України сезону 2009/2010 рр. та в турнірах різного рівня. У 2010 році «Барком» потрапила в Першу лігу чемпіонату України серед чоловіків, а в сезоні 2011-2012 рр. стала чемпіоном України та виборола путівку до Вищої Ліги.

Знаковим для команди став травень 2013 року. Адже він ознаменувався виходом «Баркому» у волейбольну Суперлігу. Відтак, «баркомівці» стали першою волейбольною командою на Львівщині, яка за останні 20 років потрапила до найвищого волейбольного дивізіону. У серпні 2013 року команда змінила назву на «Барком-Кажани».

Читайте також: Львівському фехтувальнику-чемпіону Паралімпіади придбають квартиру

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!