Львівського студента затримали на розповсюдженні амфетаміну

2333 0
Отримавши посилку, хлопець розповсюджував психотропи вроздріб через «закладки» у Львові.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Поліцейські затримали студента одного з львівських вишів, який отримував на пошті посилку з психотропними речовинами, ймовірно амфетаміном. Про це повідомили у поліції Львівської області.

18-річного зловмисника затримали вчора, 13 лютого, у одному з поштових відділень Львова. Вага пакунку з психотропною речовиною становить близько 100 грамів. Її скерували на експертне дослідження.

Правоохоронці встановили, що отримавши посилку, хлопець розповсюджував психотропи вроздріб через «закладки» у Львові. У поліції працюють над тим, аби встановити всю мережу розповсюдження психотропів на Львівщині і причетних до цього.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Фото поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!