Львівському бізнесу розкажуть про фінансові несподіванки євроінтеграції

1915 0
17 вересня Львівська бізнес-школа запрошує на OPEN HOUSE програми Key Executive MBA. Учасники події зможуть взяти участь у майстер-класі викладача програми Key Executive MBA, фінансового консультанта Михайла Колісника на тему «Фінансові несподіванки в процесі євроінтеграції: Як повинно змінитись управління фінансами в компанії внаслідок євроінтеграції?».
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

Під час майстер-класу Михайло Колісник розкаже про те, яких змін слід очікувати керівникам у:

- структурі дохідності на капітал;

- системі оподаткування;

- оцінках ризиків;

- управлінні ціноутворенням та інших фінансових аспектах управління компанією.

Програма заходу:

16:30-17:00 – реєстрація і вітальна кава;

17:00-17:25 – коротка презентація Key Executive MBA та інших програм Львівської бізнес-школи;

17:30-19:00 – майстер-клас викладача програми Key Executive MBA Михайла Колісник;

19:00-19:30 – дискусія.

Зареєструйтесь на захід можна тут. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Місце проведення – вул. Хуторівка, 35a, конференц-зал Українського католицького університету.

Михайло Колісник викладає фінансові курси у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету, Бізнес-школі Інституту приватизації та менеджменту (Мінськ), викладав курс стратегічного планування в Единбурзькій бізнес-школі, інших провідних бізнес-школах України та за рубежем. Кандидат економічних наук, доцент, сертифікований торговець цінними паперами. Закінчив інженерно-економічний факультет Львівської політехніки. Після захисту дисертації та стажування у Вейнському Державному Університеті (Детройт, США), Копенгагенській бізнес-школі, стажувався у консалтинговій фірмі «Данськ Менеджмент Форум» (Копенгаген, Данія), пройшов ряд стажувань в провідних бізнес-школах Словенії (IMTA, IEDC), Голандії (Maastricht University). Зараз Михайло працює як фінансовий консультант у міжнародних проектах та викладає курси фінансового менеджменту, інвестиційного менеджменту управлінського та фінансового обліку. Впродовж трьох років був членом наглядової ради банку «Пекао (Україна)», був членом наглядових рад ряду вітчизняних компаній. Працював консультантом Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC). Улюблені заняття – плавання, подорожування та робота з Інтернетом. Михайло Колісник є автором більш ніж 100 статей у галузі фінансів та стратегічного менеджменту та очолював з 2008 до 2010 року Києво-Могилянську бізнес-школу (kmbs).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!