У Львові збудували новий спортмайданчик біля одного з ліцеїв

2308 0
Його вартість – 1,4 млн грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У львівському ліцеї №70, що на вул. Кривчицька Дорога, 1функціонує новий спортивний майданчик. В новому навчальному році уроки фізкультури для учнів цього ліцею проходитимуть вже на оновленому майданчику. Про це повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Цей багатофункціональний спортивний майданчик, площею близько 630 кв. м, почали створювати у 2021 році. Його вартість – 1,4 млн грн.

Оскільки школа розташована поруч з Молодіжним навчальним центром імені святого Івана Боско, між навчальними закладами є домовленість, що пів дня майданчиком користується школа, а другу половину – центр професійної освіти (оскільки саме він облаштовував благоустрій довкола спортивної зони).

Читайте також: У Львові з'явився новий спортивний простір

Нагадаємо, що у львівських навчальних закладах за інноваційною освітньою програмою «Інтелект України» навчаються учні 19 шкіл. Зокема, у ліцеї №70.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!