Львівському осередку «Пласту» обрали нову керівницю

2968 0
Також під час Загального збору станиці обрали новий склад Станичної пластової ради.
Фото: Анастасія Слюсаренко / Фейсбук

Фото: Анастасія Слюсаренко / Фейсбук

Осередок «Пласту» у Львові очолила пластунка Анастасія Слюсаренко. За відповідне рішення проголосували члени організації під час Загального збору станиці 27 жовтня.

Читайте також: Пласт зібрав на спільнокошті більше мільйона на розвиток організації

На цій посаді Анастасія замінила Іванку Герус, яка була станичною у із 2018 по 2019 рік. Заступником станичної обрали Ярослава Булишина. Також під час Загального збору станиці обрали новий склад Станичної пластової ради (виконавчого органу осередку «Пласту» у Львові).

23-річна Анастасія Слюсаренко долучилася до «Пласту» 2001 році. В юнацтві належала до куреня Олени Пчілки та здобула найвищий ступінь пластунки вірлиці. Анастасія є вихованицею в курені Олени Пчілки. Впродовж кількох років працювала в Булаві Дійсного членства Станичної пластової Ради. Завершила Львівську бізнес-школу Українського Католицького Університету, випускниця кафедри міжкультурної комунікації та перекладу ЛНУ імені Івана Франка та засновниця ГО «Тарілка». 

Читайте також: У Львові відзначили День Пласту. Як це було. 

Нагадаємо, раніше «Пласт» відмовився від держфінансування та запустив кампанію зі збору коштів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!