Львівську обласну адміністрацію очолить Маркіян Мальський

11747 0
Його кандидатуру на розгляд уряду подав Офіс президента.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Віцепрем’єр Павло Розенко на своїй сторінці у Facebook оприлюднив список кандидатів на посади голів ОДА, які Офіс президента вніс на розгляд уряду. У цьому переліку зазначається, що Львівську ОДА очолить Маркіян Мальський.

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці у Facebook Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини проголосувати за кандидата на посаду голови ЛОДА, якого вони підтримують. На вибір були кандидатури Дениса Шмигаля – керівника ПАТ «ДТЕК Західенерго», Максима Козицького, який будує «Енергопарк Яворів» та Маркіяна Мальського – почесного консула Австрії у Львові та юриста.

Втім, Маркіян Мальський заявляв, що відмовляється від пропозиції. Та після того, як його кандидатуру підтримала більшість, сказав, що, імовірно, погодиться.

«Якщо Президентом України буду призначеним на цю посаду, то з радістю зустрінуся з кожним журналістом, волонтером чи активістом, мені немає чого приховувати і готовий до будь-яких запитань чи обговорень. Львівська область буде зразковою!», – написав він у Facebook.

35-річний Маркіян Мальський є почесним консулом Австрії у Львові та керує західноукраїнською філією юридичної компанії Arzinger. Син дипломата та науковця Маркіяна Зіновійовича Мальского.

Із грудня 2014 року до 11 червня цього року ЛОДА очолював Олег Синютка. До призначення нового керівника області ці функції виконує Ростислав Замлинський, перший заступник голови ЛОДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!