Львівську професорку обрали головою комісії відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

7799 0
Нових переможців медичного «Оскара» оголосять 9 серпня 2023 року.
Фото Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького

Фото Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького

Завідувачка кафедри Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького Ірина Сенюта вдруге стала головою професійно-етичної комісії поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона». Нових переможців медичного «Оскара» оголосять 9 серпня 2023 року. Про це повідомили на Facebook-сторінці університету.

11 квітня відбулося чергове засідання Поважної Ради Ордена Святого Пантелеймона, під час якого обговорили склад Професійно-етичної комісії. За результатами голосування представницю Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, завідувачку кафедри медичного права, доктора юридичних наук, професорку Ірину Сенюту затвердили головою Професійно-етичної комісії Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона.

Читайте також: Двох медиків зі Львова відзначили Орденами Святого Пантелеймона

Як йдеться у повідомленні, професорка Ірина Сенюта вже третій рік поспіль є членкинею Професійно-етичної комісії і вдруге – її головою.

Нагадаємо, що раніше полковник медичної служби, начальниця медичної частини Львівського військово-медичного клінічного центру Західного регіону Ольга Зачепа отримала одну з найпрестижніших нагород у сфері медицини – «Орден Святого Пантелеймона».

Довідка

Професійно-етична комісія – дорадчий орган, який створюється за рішенням Поважної Ради, проводить розгляд скарг на предмет порушення проведення конкурсного відбору, зокрема скарг на роботу Регіональних рад та Національно-експертної комісії; у випадку виникнення професійно-етичних конфліктів, всебічно розглядає такі ситуації, надає Поважній Раді оцінку та рекомендує рішення у кожному випадку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!