Львівську професорку знову обрали до Європейської асоціації медичного права в Україні

5245 0
Наразі вона є єдиною представницею України у правлінні цієї організації.
Фото Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького

Фото Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького

Завідувачку кафедри медичного права ЛНМУ імені Данила Галицького переобрали на другий термін до складу Правління Європейської асоціації медичного права в Україні. Про це повідомили на Facebook-сторінці університету.

На засіданні Генеральної Асамблеї Європейської асоціації медичного права (EAHL) до складу Правління на другий термін переобрали завідувачку кафедри медичного права ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького, докторку юридичних наук, голову Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ, президентку ГО «Фундація медичного права та біоетики України» та професорку Ipину Сенюту.

Наразі вона є єдиною представницею України у правлінні цієї організації. Старт роботи Ірини Сенюти як члена Правління розпочався 2019 і триватиме до 2027 року.

Читайте також: Двох медиків зі Львова відзначили Орденами Святого Пантелеймона

Нагадаємо, що Ірина Сенюта вдруге стала головою професійно-етичної комісії поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона». Нових переможців медичного «Оскара» оголосять 9 серпня 2023 року. 

Для довідки

Європейська асоціація медичного права спрямована на зміцнення здоров’я і прав людини у всій Європі, а також виступає як незамінне джерело порад та рекомендацій для вдосконалення права та політики Європи в сфері охорони здоров’я.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!