Львівську вчительку визнали найбільш інноваційною в Україні

6476 0
Анна Величко поїде на Міжнародний освітній форум.
Фото: Олександра Крупська

Фото: Олександра Крупська

Під час церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2019 львівську вчительку інформатики Анну Величко за використання технологій у навчанні визнали найінноваційнішою.

Читайте також: В Україні хочуть ухвалити закон про захист вчителів

Переможницю в цій номінації «Учитель-новатор» визначала компанія Microsoft. За використання технологій у навчанні вона отримала поїздку на Міжнародний освітній форум.

Анна Величко не ввійшла до топ-50 найкращих учителів за версією премії, втім вона є сертифікованою тренеркою Microsoft та викладачкою Make Space Lviv. Вона ініціювала створення тренінгового центру для вчителів та провела 50 тренінгів для освітян та понад 300 уроків дітям.

Читайте також: 10 шкіл Львова увійшли у топ-100 найкращих в Україні

Додамо, що цього року четверо українських педагогів потрапили у топ-50 найкращих учителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!