Львівську вчительку звинуватили в смерті її учня, що загинув на водоспаді Кам'янка

24505 0
Проти неї порушили кримінальну справу за статтею 137 ККУ (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).
Фото: Агов Travel

Фото: Агов Travel

Львівську вчительку школи №82, чий учень 2 червня загинув на водоспаді Кам’янка, офіційно звинуватили в смерті 12-річного хлопчика. Справу вже передали до Сколівського районного суду за місцем вчинення кримінального правопорушення.

Через трагедію тоді класна керівниця отримала серцевий напад, її госпіталізували у Сколівську районну лікарню.

Читайте також: Під час екскурсії на водоспаді загинув львівський школяр

«Розслідувало Сколівське відділення поліції і потім справу передали до суду», – пояснили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі прокуратури Львівської області. 

Проти неї порушили кримінальну справу за статтею 137 ККУ (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) частиною 2 (діяння, що спричинили смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки). Їй загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 2 червня, під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень 6-го класу школи №82. Хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. Службу порятунку повідомили про те, що дитина тоне. Пожежно-рятувальні відділення бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть. Вчителі та батьки надавали учневі допомогу, після того як він упав, і його витягнули із води до приїзду швидкої.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!