Львівську прокурорку звільнили з посади через зловживання алкоголем

2111 0
Жінка неодноразово потрапляла у ДТП напідпитку та навіть з’являлась у такому стані на роботу.
Фото умовне

Фото умовне

Прокурорку спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Наталію Кузміч звільнили у зв’язку з зловживанням алкоголем. Про це повідомив Судовий репортер.

Згодом цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили і у спеціальній прокуратурі, зазначивши, що звільнення відбулось ще 3 січня. 

Згідно з рішенням кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів, які розглядали скаргу керівника прокуратури, Наталія Кузміч ще у червні минулого року створила аварійну ситуацію, після чого її примусово зупинили очевидці. Вже згодом патрульні виявили у держслужбовиці явні ознаки сп’яніння, проте вона відмовилась проходити тест на вміст алкоголю на місці, чи в лікарні. Відтак на неї склали протокол за нетверезу їзду, за що вона отримала штраф у розмірі 17 тис. гривень та позбулась водійських прав на рік.  

Читайте також: Львівський прокурор часів Януковича, що підпадав під «чистку влади» подав декларації про доходи

Окрім цього, у червні того ж року жінка з’явилась на робочому місці у нетверезому стані, після чого керівник Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Микола Мерет поскаржився на Наталію Кузьмич за грубе порушення нею правил прокурорської етики та правил внутрішнього службового розпорядку. Порушниця так і не надала жодних пояснень щодо інциденту. 

Внаслідок вказаних порушень кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів прийняла рішення про накладення дисциплінарного стягнення.  

Нагадаємо, що нещодавно суд визнав винним прокурора Львівської обласної прокуратури Олександра Чухрія в керуванні автомобілем у нетверезому стані.

Володимир Федорович

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!