Ірину Сандуляк обрали новою продюсеркою «UA: Львів»

1907 1
Вона виконувала обов’язки продюсерки Львівської філії та очолювала у ній напрямок радіо.
фото: суспільне. львів

фото: суспільне. львів

Львівську журналістку та редакторку Ірину Сандуляк обрали новою продюсеркою львівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії – «UA: Львів». Про це 24 січня повідомили на сайті Суспільного.

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними проводила співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Продюсерка Львівської філії Суспільного Ірина Сандуляк-Білоус навчалася на факультеті журналістики ЛНУ імені Івана Франка. Раніше працювала над запуском нішевого телеканалу новин «24», створенням «з нуля» локальної радіостанції «FM Галичина» та перезапуском телеканалу ZIK. У 2015-му розпочала співпрацювати із телеканалом Current Time «Радіо Свобода».

У червні 2018-го року очолила UA: Українське радіо Львів, а в грудні 2019-го стала виконувати обов’язки продюсерки філії Суспільного у Львові.

Нагадаємо, що Уляна Антоник, яка з грудня 2017 року була продюсеркою Львівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (канал «UA: Львів» і «Українське радіо. Львів»), звільнилась із посади за власним бажанням 26 грудня 2019 року. 



Читайте також:
25 Січня, 2020 13:33
666 ... а мені , українцю , ( як отим "татарам" ) хто там "продюсер" -- паралельно ... чи ...сер , чи ...сер.уха ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!