Львівських медиків запрошують у паломницьку поїздку до Манявського монастиря

1413 0
Медики зараз багато працюють, тому потребують як фізичного, так і духовного відпочинку.
Фото: galicia-tour.lviv.ua

Фото: galicia-tour.lviv.ua

Благодійна організація «Eleos-Lviv» запрошує медиків у паломницьку поїздку до Манявського монастиря. Поїздка відбудеться 26 червня 2021 року, йдеться на сторінці організації.

Виїзд запланований о 06.30 год. від Свято-Покровського кафедрального собору ПЦУ (вул. Грушевського, 2).

Як зазначив керівник організації «Eleos-Lviv» о. Іван Данилів, для паломницької поїздки вибрали медичних працівників, які в теперішній час дуже багато працюють, та потребують як фізичного, так і духовного відпочинку.

«Манявський монастир, який ще називають Український Афон, знаходиться у горах і оточений лісом. Коли туди потрапляєш, то забуваєш про всі проблеми та духовно відновлюєшся. А ще напередодні нашої поїздки церква святкує свято на честь Чудотворної ікони Матері Божої Манявської, тому це ще одна гарна нагода там побувати», – каже отець.

Для участі у поїздці необхідно зареєструватися за номером телефону: 097 950 78 73 (о. Іван).

Довідково

«Eleos-Lviv» – благодійна організація, яка діє у Львівсько-Сокальській єпархії та представляє соціальне служіння ПЦУ. Головною метою є допомогти людям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Також одним із напрямків діяльності є впровадження медичного капеланства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!