Львівських школярів закликають листуватися з дітьми зі Сходу

1956 0
Сьогодні, 24 жовтня у Львові обговорювали стан та стратегію розвитку освіти в області. У межах зустрічі з директорами шкіл Олександр Ганущин, голова Львіської облради, просив керівників запровадити у своїх навчальних закладах листування з дітьми з Луганської області.
фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Як відомо, з 21 жовтня триває програма обміну педагогами між Львівською та Луганською областями, у якій взяли участь 25 вчителів. Луганські освітяни привезли до шкіл Львівщини сотні «листів друзям», які написали їх учні.

«Я закликаю усіх директорів, запровадити у себе в школі листування з дітьми сходу. Зробімо все для того, аби вже у наступній поїздці педагоги везли своїм школярам відповіді на їхні листи», - сказав Олександр Ганущин, голова Львівської облради.

Нагадаємо, що 2 львівські школи стали учасниками всеукраїнського проекту «Моя школа», які претендують на безкоштовний капітальний ремонт. Переможця оберуть за результатами голосування, що розпочалось 20 жовтня і триватиме до 19 грудня. Львів’ян просять підтримати школи за посиланням : http://myschool.faqindecor.com/ua/spisok-shkol/?tag=72 .

Читайте також: Батьківська дилема: чи здавати гроші на ремонт школи?

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!