У Львові діють безкоштовні гуртки для школярів. Повний перелік, розклад занять

78680 4
У місті постійно працюють дитячі клуби, які пропонують безкоштовні гуртки та секції пізнавального, творчого і спортивного спрямування. Юних львів’ян запрошують цікаво проводити дозвілля в кожному районі міста.
фото: modista.org.ua

фото: modista.org.ua

В мережі Дитячих клубів Львова працює багато гуртків, серед яких: малювання, англійська мова, рукоділля, бісероплетіння, іноземні мови, танці, студії театрального мистецтва, пригодницький туризм тощо. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Вихованці, а також всі зацікавлені діти активно долучаються до гуртків, а педагоги-організатори проводять в клубах різноманітні майстер-класи, вікторини, пізнавальні та виховні бесіди, влаштовують перегляди фільмів, рухливі ігри. З нагоди українських свят в дитячих клубах відбуваються тематичні заходи.

Графіки роботи безкоштовних гуртків у Львові

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
16 Листопада, 2018 10:30
Ігор Доброго дня також тут не вказаний АКРОС.
АКРОС - це волонтерський проект який працює на безкоштовній основі для дітей віком від 14 до 18 років. Його мета - залучити дітей до активного дозвілля, виховати християнські засади та дати знання, вміння, та навички для свідомого вибору подальшого напрямку своєї діяльності.
Деталі за тел:
+380673710187
+380936861378
14 Листопада, 2018 13:01
Надія Прошу написати чому немає гуртків для дітей у Сихівському районі ,а якщо є то які.
Шукаємо давно комп’ютерні гуртки,можна і платні ,але щобнавчили .
Мій внук добре знає математику і розуміється в компютерах,але хоче навчитись робити програми і не знаємо куди
йому порадити чим допомогти ,шукала в політехнічному там колись був гурток на кафедрі,але тепер вже немає а був гурток з сьомого класу як доріс то його не стало.
З повагою
Надія Василівна
0675916114 це моя робоча ел.пошта
Чекаю на відповідь чи рекомендацію.
25 Березня, 2018 15:58
Юля В "Аеліта" вул. С. Петлюрт, заняття платні. Минулого року брали по 300 грн., яещо пам'ять не зраджує
12 Вересня, 2017 22:38
Оксана Танці "Ритми часу" також безкоштовні на вул. Петрушевича 2
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!