Львівських школярів запрошують на безкоштовні ІТ-заняття. Що пропонують і як долучитись

3572 0
У заняттях та майстер-класах можуть взяти участь школярі віком 9-16 років.
blogspot.com/

blogspot.com/

Львівських школярів запрошують на безкоштовні практичні заняття та майстер-класи з різних напрямків ІТ. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Львівської ОДА.

Заняття з графічного дизайну, веброзробки, програмування, розробки ігор, фотомайстерності проведуть співробітники львівських ІТ компаній. Варто лиш обрати тему та зареєструватися. Кількість місць на практичних обмежена – до 12 учасників.

Читайте також: ІТ-фахівці у Львові мають найвищі доходи серед спеціалістів західного регіону

11 вересня о 13:00 год.

  • Майстер-клас для школярів 11-15 років. «Як підготувати відеомонтаж у програмі Adobe Premiere» від відеорежисера продакшн-студії «7 Континент», продюсера Миколи Кметя.
  • Практичне заняття для школярів 12-15 років. «Зробимо анімовану 3D-Панду у середовищі Blender» від Unity Developer ІТ-компанії 5.01. Ігоря Назаркевича.
  • Практичне заняття для школярів 8-11 років. «Створи комп'ютерну гру в середовищі Microsoft KODU Game Lab» від фахівця з 3D-моделювання, freelancer Upwork Іллі Гришина. 

 

18 вересня о 13:00 год.

  • Майстер-клас для школярів 10-14 років. «Як запрограмувати робота на базі Arduino» від викладача кафедри штучного інтелекту Національного університету «Львівська політехніка» Романа Гаська.
  • Практичне заняття для школярів 12-15 років. «Створимо власну гру для смартфона у середовищі MIT App Inventor» від Technical Consultant ІТ-компанії N-iX Василя Засецького.
  • Практичне заняття для школярів 11-14 років. «Зробимо власні патерни у графічному редакторі Adobe Illustrator» від художника-дизайнера, керівника ІТ-студії «Дизайн-майстерня» Ірини Балдіної.

 

25 веренся о 13:00 год.

  • Майстер-клас для школярів 14-16 років. «Як створити персональну web-візитку за 1 годину» від Project Manager ІТ-компанії SpySERP Тараса Юрчишина.
  • Практичне заняття для школярів 8-12 років. «Зробимо власний мульт у програмі Powtoon» від засновника студії «Відео для Вашого бізнесу», ІТ-фахівця з 3D-моделювання, freelancer Upwork Іллі Гришина. Реєструватись тут.
  • Практичне заняття для школярів 12-15 років. «Зробимо арт-принти з улюбленим персонажем у графічному редакторі Adobe Photoshop» від рекламного дизайнера, члена Спілки дизайнерів України Уляни Кертуцької. 

 

Читайте також: Більшість українських ІТ-фахівців переїхали на Львівщину

2 жовтня о 13:00 год.

  • Майстер-клас для школярів 12-15 років. «Як створити розумного чат-бота на Java для керування пристроями Інтернету речей ІоТ» від кандидата технічних наук, системного адміністратора ІТ-компанії GisArt Юрія Петяка. 
  • Практичне заняття для школярів 8-11 років. «Як зробити 3D-модель персонажа у програмі Tinkercad» від ІТ-фахівця з 3D-моделювання, freelancer Upwork Іллі Гришина.

 

9 жовтня о 13:00 год.

  • Вперше в Україні майстер-клас для школярів 12-15 років. «Як створити об'єкти доповненої та віртуальної реальності у розумному будинку» від старшого викладача Академії, Unity Developer ІТ-компанії 5.01. Ігоря Назаркевича.
  • Практичне заняття для школярів 10-16 років. «Знайди цікавий ракурс та свій стиль для світлин у мобільних телефонах» від відомого фотохудожника, члена Міжнародної федерації фотографічного мистецтва AFIAP (Швейцарія) Віталія Воробйова. 

 

Зареєструватись можна тут. Локація занять: вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!