Львівським перевізникам продовжили тимчасові договори

2152 0
Виконавчий комітет продовжив дію договорів до 30-го червня 2017-го.

Сьогодні, 31-го березня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про забезпечення здійснення перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування», передає прес-служба ЛМР. Згідно з цим рішенням, дію тимчасових договорів з автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування у Львові продовжили до 30-го червня 2017-го року.

Читайте також: Львівські маршрутки тимчасово курсуватимуть зі змінами. Схема об'їзду

За словами директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР оголосило конкурс на визначення перевізників для здійснення автомобільних перевезень на маршрутах загального користування. Однак, практично кожен документ на виконання цього рішення не залишився не оскарженим в судах.

«У першу чергу, оскаржували рішення конкурсного комітету про не включення деяких представників громадських організацій. Потім оскаржували розподіл маршрутів. Далі, деякі учасники конкурсу, в м. Рівне намагалися зупинити проведення конкурсу і унеможливити роботу конкурсної комісії. Сьогодні рішення про забезпечення позову є скасовані. І останнє – це суд м. Дніпро заборонив нам укладати тимчасові договори на автомобільні перевезення. Не виключено, що ми завтра отримаємо новий позов - Полтавський, Запорізький», – розповіла Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Я обираю право мати вибір!

Нагадаємо, що ЛМР уклала з перевізниками тимчасові договори та оголосила конкурс перевізників на міських маршрутах. 

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!