Безпечні дороги: львівським водіям нагадують про необхідність «перевзути» авто

1254 0
Через зміну погодних умов та наближенням морозів кожен свідомий автовласник повинен замінити шини на зимові та подбати про справність своєї машини.

Tvoemisto.tv відновило інформаційно-просвітницький спецпроєкт «Безпечні дороги»у межах якого закликає усіх учасників дорожнього руху зважати на погодні умови та рекомендує виїжджати на автомобілях, які оснащені зимовими шинами. Зважаючи на зміну погодних умов, просять стежити за прогнозами та бути готовими до їхніх змін, аби негода не застала вас зненацька.

Окрім цього, патрульні Львівської області просять дотримуватись швидкісного режиму та дистанції, рухатися плавно, бути сконцентрованим та уникати ризикованих маневрів. А під час наближення до пішохідних переходів – знижувати швидкість до мінімуму.

Читайте також: Карпати замело снігом. Фотофакт

Нагадаємо, що у Львові та області у найближчі дні синоптики прогнозують туман, часом дощ з переходом у мокрий сніг та сніг. Детальніший прогноз погоди читайте тут.

Додамо, що у межах проєкту Tvoemisto.tv також з'ясувало, як у львівських школах та садочках інформують про безпечну поведінку дітей на дорогах.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!