Політична реклама

Львівський адвокат Володимир Марусяк іде в депутати Львівської міськради

6353 0
Причиною рішення йти в політику стало бажання застосувати алгоритм роботи адвоката для вирішення проблем міста.

Львівський адвокат, засновник та керівник Адвокатського об’єднання «Марусяк і Партнери», громадський діяч Володимир Марусяк заявив про свій намір стати депутатом Львівської міської ради, виставивши свою кандидатуру на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

Марусяк – кандидат від партії «Європейська Солідарність». Представлятиме Шевченківський район міста Львова та частину Жовківського району, приєднаного до Львівської ОТГ (Дубляни, Брюховичі, Малехів, Ситихів, Малі Підліски, Зарудці, Зашків, Завадів, Гряда, Воля-Гомулецька; Збиранка, Малі Грибовичі, Великі Грибовичі).

У бюлетені Марусяк буде вписаний під номером 07.

Як пояснив кандидат, причиною його рішення йти в політику стало бажання застосувати алгоритм роботи адвоката для вирішення проблем міста.

«У політиці сьогодні панує правило пустослів’я і популізму. Головне – пообіцяти, а що далі – неважливо. Я, як адвокат і правозахисник, працюю інакше. Якщо пообіцяв і не зробив – втратив професійну репутацію. Якщо обіцяю – аналізую і чесно пояснюю, що реально зробити, а що – ні. Коли почав справу – доводжу її до успішного кінця, до торжества права і справедливості. Саме ці принципи реалізовуватиму у політиці. Інакше не звик працювати», – зізнається Володимир Марусяк

Адвокат повідомив, що кандидує від партії «Європейська Солідарність» передусім через команду, яку зібрала ця політична сила у Львові.

«Висувати кандидата в депутати може тільки політична партія. Самовисуванців немає. Я прийняв пропозицію «Європейської Солідарності» передусім через місцеву команду цієї політсили: людей компетентних і небайдужих. Тому зараз я – в команді Олега Синютки, якого безумовно підтримую як майбутнього міського голову», – пояснив Володимир Марусяк.

Як відомо, згідно з Виборчим кодексом, депутати місцевих рад обираються за відкритими списками. Виборці обиратимуть не тільки партію, а й конкретного кандидата з її списку.

Щоб проголосувати за Володимира Марусяка – потрібно вписати цифру 07 у бюлетень – у тій частині, де список кандидатів «Європейської Солідарності».

Довідка.

Народився 1989 року на Івано-Франківщині. Постійно проживає у Львові. Адвокат, засновник та керівник Адвокатського об’єднання «Марусяк і Партнери», громадський діяч.

Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство», магістр права.

Експерт Школи практичного права Магістерської програми з прав людини УКУ. Член Асоціації правників України. Член Ради відділення Асоціації правників України у Львівській області. Учасник програми першої сотні учасників «Адвокат майбутнього».

Волонтер-учасник програми «Правова допомога учасникам АТО».

Як правник працює з мешканцями Львова у відстоюванні їх прав. Зокрема, захищає інтереси львів’ян у справах, пов’язаних з недобросовісними забудовниками. Відстоює права підприємців, які порушуються у зв’язку з карантинними обмеженнями. Захищає інтереси львівських ОСББ.

Активно захищав учасників Євромайдану під час Революції Гідності.

Одружений, з дружиною виховують двох дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!