Львівський аеропорт знову планують віддати у концесію

3331 0
Про концесію аеропорту «Львів» говорять уже декілька років.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Міністерство інфраструктури планує з наступного року розпочати процес передачі в концесію міжнародних аеропортів у Львові та Херсоні. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій під час IV Українсько-німецького бізнес-форуму, інформує Укрінформ.

«Ми готуємо проєкти концесій аеропортів. Зараз ми говоримо про аеропорти у Львові та Херсоні - це будуть перші пілотні концесійні проєкти. Ми вирішили це розпочати (передачу в концесію - ред.) не в цьому році, а в наступному»,  – розповів Владислав Криклій.

За його словами, нині «не найкращий час» для залучення інвесторів до таких проєктів.

Нагадаємо, торік, у листопаді у Міністерство інфраструктури України у відповідь на інформаційний запит Тvoemisto.tv повідомляло, що наразі питання передачі в концесію майна ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» не розглядається.

На початку 2020 року року Міністерство інфраструктури України заявило, що до кінця лютого 2020 року виставить на концесію перші регіональні аеропорти, зокрема львівський. Про те, щоб передати державний аеропорт у Львові в концесію, говорять вже не один рік.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!