Театр Заньковецької у Львові відкрив новий сезон. Які там будуть вистави

4640 0
З новим сезоном глядачі зможуть переглянути новий репертуар.
Фото: Фотографії старого Львова

Фото: Фотографії старого Львова

Львівський Національний театр ім. Марії Заньковецької 5 серпня відкрив новий театральний сезон. В його рамках глядачі зможуть ознайомитись з новим репертуаром. Про це повідомили на пресконференції у театрі ім. Марії Заньковецької. 

«Ми вже формуємо плани. Повністю не скажемо про всі вистави, які будуть протягом року, але буде близько12-15 прем’єр. Будемо максимально оновлювати та переформатовувати репертуар», – сказав генеральний директор та художній керівник театру Максим Голенко. 

Як зазначив художній керівник, до Нового року готують 8 прем’єр.

Читайте також: Чим дивуватимуть львівські театри у серпні. Афіша вистав

Першими трьома прем’єрами стануть «Земля» Ольги Кобильнської, «Життя прекрасне» американського драматурга Фреда Строппеля та «Доця», яку поставить Ігор Білиця.

Також він повідомив, що в театрі відкривають нову артхаусну сцену «Стрих», де представлятимуть українську прозу. 

Розклад вистав на серпень: 

 

Нагадаємо, що виконуючим обов’язки генерального директора – художнього керівника Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької наказом МКІП призначили режисера Максима Голенка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!