Львівський прикордонний загін очолив новий керівник. Що про нього відомо

1449 0
Новий керівником став полковник Олег Трофіменко.
ФОТО Олег Трофіменко.

ФОТО Олег Трофіменко.

Львівський прикордонний загін очолив новий керівник – полковник Олег Трофіменко, який чотири роки керував Окремим контрольно-пропускним пунктом «Київ». Раніше керівником Львівського загону був полковник Анатолій Федорчук. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ

Нещодавно керівник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби генерал–майор Віктор Бабюк представив прикордонникам нового керівника.

Що відомо про Олега Трофіменка 

Олег Трофіменко народився на Харківщині. У 2006 році закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького. У 2010 році здобув першу кваліфікацію магістра в Київському національному університеті внутрішніх справ.

За рік в Національній академії Державної прикордонної служби України. Має науковий ступінь кандидата юридичних наук. Офіцерський шлях розпочав з прикордонної застави «Малнів».  У 2014 році очолював відділ прикордонної служби у героїчному ДАПі - Донецькому аеропорту.

Протягом служби полковник Олег Трофіменко обіймав керівні посади різних рівнів, нагороджений рядом відомчих відзнак, а також державними нагородами. Є учасником бойових дій.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!