Львівський письменник планує давати доступ до неопублікованих романів за донат для ЗСУ

1101 0
Електронний зверстаний файл з романом коштуватиме 500 грн.
Фото: Любко Дереш

Фото: Любко Дереш

Письменник зі Львівщини Любко Дереш планує опублікувати лімітовану серію своїх «нечитаних» романів за донат для ЗСУ. Електронний зверстаний файл коштуватиме 500 грн. Про це Любко Дереш розповів на своїй сторінці у Facebook.

Любко Дереш планує опублікувати романи «Як стати Богом і не заплакати», «Наркотичні рослини Східної Європи». Зокрема, автор пропонує придбати перше «значне» оповідання лавкрафтіанського жаху з елементами наукової фантастики «Потойбічне», написане у 10-му класі, та найперше «серйозне» оповідання жахів «Волосся», що він написав у 9-му класі.

«Але ось виникла така ідея: опублікувати їх у форматі limited edition онлайн лише для фанів, а 100% отриманих коштів за ці тексти відправити на допомогу силам оборони. З одного боку, 500 грн - цілком невеликий донат на ЗСУ. З іншого боку – у вас на руках був би ще майже ніким не читаний роман «того самого Дереша», – зазначив письменник.

Нагадаємо, що львівська письменниця Галина Пагутяк написала перший в українській літературі підлітковий роман про УПА. Книга написана на основі реальних подій.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!