Львівський ресторан потрапив у шорт-лист міжнародної премії за найкращий дизайн

8697 0
Babo Gardens – заклад львівського ресторатора Вардкеса Арзуманяна.

Чотири українські ресторани потрапили до шорт-листа щорічного конкурсу дизайну інтер’єрів закладів громадського харчування і барів Restaurant & Bar Design Awards. Серед них – львівський ресторан Babo Gardens. 

Babo Gardens – заклад львівського ресторатора Вардкеса Арзуманяна, дизайн для якого розробляла одеська дизайн-агенція Belenko Design. Ресторан розміщений на вул. Кузневича, 16А та вирізняється затишним садом. У закладі зазначають, що дизайн виконаний у стилі «бабусинної вілли». До мережі закладів Вардкеса Арзуманяна також входять заклади «Тарон», «Кентавр», Mons Pius.

Також до шорт-листа премії Restaurant & Bar Design Awards увійшли одеська джелатерія Tanu від Sivak+Partners, 88 Local – ресторан на базі готелю HAY Hotel в Буковелі, дизайн якого розробили YOD Group, та ще один одеський ресторан Virgin Izakaya від дизайнерів Yodezeen.

Читайте також: У Львові закрили ресторан «Шампанерія Х&Х»

Зазначимо, що Restaurant & Bar Design Awards заснував в 2008 році у Великій Британії Марко Ребора за підтримки головного редактора Wallpaper – Тоні Чемберса. Нагороди визначають в двох основних категоріях – найкращий дизайн бару та ресторану.

Нагадаємо, що  у Львові припинила роботу кав'ярня «Під синьою фляжкою», що на вул. Руській, 4. Вона є однією з найстаріших у Львові і названа на честь першої віденської кав'ярні «Під синьою фляжкою», відкритою львів'янином Юрієм Кульчицьким ще в 1683 р. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!