Львівський студент здобув перше місце на чемпіонаті Європи з веслування

1498 0
Студенти з Львівського державного університету фізичної культури взяли участь у чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное.
Фото:  ldufk.edu.ua

Фото: ldufk.edu.ua

З 22-го по 25-те червня 2017-го року в м. Белград (Сербія) відбувся чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді. У змаганнях взяли участь понад 800 спортсменів з 37 країн. Збірну України представив 41 спортсмен, серед яких – студенти Львівського державного університету фізичної культури – Артем Баландін та Анастасія Горлова. Про це повідомляють на сайті університету.

Читайте також: Львів’янин здобув три золоті медалі на Чемпіонаті Світу з кульової стрільби

Студенти львівського вишу повернулися з нагородами, а саме: Артем Баландін посів перше місце (С-4 на 500 м), а також Анастасія Горлова 4 місце (К-4 на 500 м) та 6 місце (К-2 на 500 м). У результаті Україна посіла перше місце у командному заліку.

Ірина Ладика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!