Львівський центр для постраждалих від війни отримав від американського бізнесмена 16 млн доларів

927 0
Всього для повноцінного старту і перших трьох років роботи Superhumans збирають $54 млн.
фото Андрія Ставніцера

фото Андрія Ставніцера

Сучасний центр з протезування, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни Superhumans Center отримав 16,3 млн доларів фінансування від американського бізнесмена Говарда Баффета. Про це повідомляє Андрій Ставніцер, засновник проєкту в Фейсбуці.

«Тепер офіційно – Superhumans отримав від Говарда Баффета $16,3 млн фінансування. Таким чином, сьогодні Говард – найбільший донор нашого проекту. $15,3 млн ми витратимо на ремонтні роботи і купівлю обладнання для першого корпусу клініки. Ще 1 мільйон – на протези для наших перших пацієнтів. Всього для повноцінного старту і перших 3 років роботи Superhumans ми збираємо $54 млн», – йдеться в повідомленні.

За його словами, Говард Баффет від початку війни був в Україні багато разів і казав, що медичні сервіси для постраждалих від війни мають стати доступними в Україні якомога швидше.

«Він був в Україні шість разів від початку війни, і, сподіваюся, ще багато разів приїде. Постійно взаємодіє з нами і Говардом Олена Зеленська та її команда. І разом ми щодня трохи обганяємо самі себе, щоб відкрити лабораторію протезування та реабілітацію вже за місяць», – зазначив він.

Для довідки

Superhumans – медична клініка, яка була заснована в серпні минулого року у Львівській області. Вона спеціалізується на протезуванні – біонічному протезуванні, яке дозволяє маніпулювати руками за допомогою м’язової активності. Окрім протезування, клініка пропонує послуги з пересадки шкіри, виготовлення екзоскелетів та реабілітації. 

Детальніше про реабілітаційними центр Superhumans, у чому його особливість, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!