Україна

Львівський університет увійшов у п'ятірку найкращих в Україні

9439 0
Найкращим університетом України у 2023 році став Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.
Фото: galnet.org

Фото: galnet.org

Львівський націонаільний уніерситет імені Івана Франка посів четверте місце у рейтингу найкращих університетів України. Такі результати рейтингу оприлюднив uniRank.

Національний університет «Львівська політехніка» отримав шосте місце у рейтингу, а Український католицький університет – одинадцяте.

До рейтингу українських університетів 2023 року увійшли 181 українських вищих навчальних закладів, які відповідають таким критеріям відбору uniRank:

  • мати статут, ліцензію чи акредитацію відповідної української організації вищої освіти;

  • щонайменше чотирирічний ступінь бакалавра або магістра;

  • проведення курсів переважно в традиційному, очному та недистанційному форматі навчання.

Читайте також: Декана Львівського університету внутрішніх справ відсторонили від роботи

Загалом найкращим університетом України у 2023 році став Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, на другому місці – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, а на третьому – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. .

Нагадаємо, раніше комісія вебометричного рейтингу університетів світу оцінила понад 30 тисяч вишів зі всього світу, серед яких 306 – з України. До топ-10 найкращих закладів вищої освіти України увійшли Національний університет «Львівська Політехніка» та Львівський національний університет імені Івана Франка.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!