Львівський військовий потрапив у рейтинг видання Forbes «30 до 30»

1355 0
У цьому списку відзначають 30 найуспішніших діячів України до 30 років.
фото: з Фейсбук-сторінки бригади

фото: з Фейсбук-сторінки бригади

До рейтингу українського видання Forbes «30 до 30», у якому відзначають 30 найуспішніших діячів України до 30 років, потрапив 24-річний командир батальйону 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ Юрій Гуляк (Гиря). Про це повідомили у Службі зв’язків з громадськістю бригади.

Юрій нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів. Брав участь у боях за Нову Каховку, Вознесенськ, Бахмут, Лисичанськ, Харківщину. Один з наймолодших комбатів ЗСУ.

«Зазвичай в рейтингу Forbes Ukraine «30 до 30-ти» – підприємці чи активісти. В українському рейтингу – багато військових. Адже престиж військової служби постійно зростає. Зростає і розуміння, що наші воїни є надійним щитом та оберегом всім нам», – зазначають у Службі зв’язків з громадськістю 80-ої бригади.

Читайте також: Генерал Сирський нагородив львівських десантників

Forbes Ukraine вже вчетверте робить такий список. Організатори зазначають, що у проєкту базова ідея: знайти неймовірних молодих людей і їхнім прикладом надихнути інших. Як зазначають у виданні, кандидатів до списку могли запропонувати як члени журі чи редакція видання, так і будь-хто з читачів. Усього цьогоріч запропонували понад 6 сотень кандидатур, але до підсумкового списку потрапили кандидати із максимальними оцінками від експертів.

Нагадаємо, Збройні Сили України звільнили населений пункт Кліщіївка, що у Донецькій області. До цього, зокрема, долучилися бійці 80 окремої десантно-штурмової бригади зі Львова.

Юлія Кметик

Фото: Фейсбук-сторінка бригади

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!