Львівський військовий встановив рекорд України, пробігши напівмарафон у бронежилеті. Фото

4143 0
Вага бронежилету – понад 9 кг, відстань забігу – 21 км.
Фото: Маріанна Попович/Facebook

Фото: Маріанна Попович/Facebook

Сьогодні, 14 квітня, у Львові відбувся благодійний забіг Run the world. Львівський напівмарафон, під час якого боєць батальйону Львів Зореслав Каїнський встановив Національний рекорд України.

Зореслав Каїнський пробіг напівмарафон – 21 км – у бронежилеті, вага якого – понад 9 кг. Цю відстань він подолав за менше, аніж 2 години. Про це у Facebook повідомила журналістка Маріанна Попович.

«Рекорд зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України та внесено до Книги рекордів України. Аби пробігти 21 км в бронежилеті, Зореслав тренувався три місяці. Водноч боєць має за плечима досвід здолання двох напівмарафонів та одного повного марафону. Рекорд Зореслав присвятив світлій пам'яті своєї мами», – написала вона.

Також напівмарафон з військовим бігла його дружина Наталя Каїнська. А підтримували їх побратими з батальйону.

Фото: Маріанна Попович/Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!