Львівський викладач опублікував відео з футболкою «I hate LNU»

3467 0
Василь Бахан є заступником завідувача кафедри із загальних питань, кандидатом iсторичних наук, старшим викладачем.
скріншот з відео

скріншот з відео

Викладач Національного університету «Львівська політехніка» опублікував відео, де він на фоні інших студентів тримає футболку з надписом «I hate LNU» («Я ненавиджу ЛНУ»). Станом на зараз профіль Василя Банаха закритий у Фейсбуку, однак уже відео встигли поширити мережею.

На сайті вишу зазначено, що Василь Бахан є заступником завідувача кафедри із загальних питань, кандидатом iсторичних наук, старшим викладачем. 

Читайте також: Викладачу «Львівської політехніки» виписали догану за порнозображення на контрольних

«Слава Україні! Який найкращий університет? О, бачте який – Львівська політехніка. Поступаєм…», – каже він на відео.

Під дописом користувачі обурені поведінкою викладача, вони просять пояснень та вказують на те, що такі методи є недобросовісними, коли йдеться про конкуренцію між університетами. Водночас в пресслужбі університету у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що коментувати ситуацію не будуть. 

«Ми не будемо нічого коментувати, оскільки це відео було на його приватній сторінці», – пояснили в пресцентрі.

Викладач також оприлюднив нове відео, де перепросив студентів ЛНУ. Зазначив, що і сам був студентом цього вишу.

«Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка, я, звичайно, перепрошую, може, ми трішки перегнули палку з хайпом, але ви маєте розуміти – це ТікТок – така весела платформа. Насправді, нема значення, у якому закладі вищої освіти студенти вчаться, ви є єдина спільнота студентів України, ну і зрештою я сам закінчував ЛНУ в 2003 році», – додав він.

 

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!