Львівський виконком відмовив у будівництві двох багатоповерхівок

2620 0
Окрім цього, виконавчий комітет не погодив реконструкцію нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

У п’ятницю, 18 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради не погодив зведення багатоповерхівок у Львові та у Брюховичах. Це пов’язано із браком необхідних документів та невідповідністю містобудівної документації.

Зокрема, виконком не погодив зведення багатоквартирного житлового будинку зі знесенням існуючої будівлі на вулиці Довгій, 30, 30-Б у Львові.

Згідно з даними аналітичної YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю «ГАО 20», яке і мало отримати містобудівні умови та обмеження, створив у Львові Олег Габуда в 2020 році. 

Також внесли зміни до містобудівних умов та обмежень на нове будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Курортний проїзд, 3 у смт. Брюховичі Львівської громади.

Зверталося за погодженням містобудівних умов та обмежень до виконавчого комітету ЛМР ТзОВ «Еф-лінг». Згідно з даними YouControl, власниками є Володимир Сабат та Куча Наталія. Також серед бенефіціарів вказаний Роман Курилець.

Читайте також: У Львові реконструюють лікарню швидкої медичної допомоги

Додамо, що також виконком відмовив у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію групи нежитлових приміщень № 83 під квартиру у багатоквартирному житловому будинку на вул. М. Пимоненка у Львові. 

За МУО звертався ФОП Дмитро Скрипник, який з 2018 зареєстрований у Самборі. Згідно з YouControl, він має у власності 3 об'єкти нерухомості, один з яких розміщений у Львові на вул. М. Пимоненка будинок 7Е, приміщення 83. 

Нагадаємо, що 18 серпня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив перелік локацій станцій для зарядки електромобілів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!