Львівський завод виготовив для армії близько десяти нових танків. Фото

3551 0
У танках встановили новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійні прилади тощо.
Фото: Львівський бронетанковий завод

Фото: Львівський бронетанковий завод

Львівський бронетанковий завод, що входить до складу ДК «Укроборонпром», передало для потреб Міністерства оборони України чергову партію відремонтованих та модернізованих танків Т-64.

Читайте також: Як на львівському заводі модернізують військові винищувачі. Відео

За словами керівника підприємства Віктора Андрощука, фахівці підприємства покращили тактико-технічні характеристики танків: встановили новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійні прилади тощо. 

«Основна модернізація танка Т-64 – це насамперед системи зв’язку і управління вогнем. Танки отримали нові сучасні нічні приціли, новітні цифрові радіостанції, супутникові системи навігації, встановлені комплекти динамічного захисту та ще чимало додатків для більш ефективного виконання бойових завдань», – розповів директор ЛБТЗ.

На підприємстві також повідомили, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро ЛБТЗ працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів  гусеничної бронетехніки, таких як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!