Львів’ян і переселенців запрошують спільно відсвяткувати Великдень. Як долучитися

1855 0
Основна мета проєкту ⎯ поділитися родинним теплом з тими, хто цього потребує.
фото: depositphotos

фото: depositphotos

Для всіх, хто зараз проживає у Львові, організовують проєкт «Великдень як вдома». Містян закликають 24 квітня прийняти на Великодній сніданок переселенців, а гостей міста ⎯ відвідати оселі львівських родин. Щоб взяти участь, охочим спільно провести час потрібно зареєструватися.

Основна мета проєкту поділитися родинним теплом з тими, хто цього потребує.

Читайте також: Яким на Львівщині буде сезон ранніх овочів та фруктів

«Очікуємо, що наша ініціатива не лише зігріє серця людей, що вимушено залишили свої домівки, а й подарує справжній домашній затишок в колі близьких та нових знайомих», ⎯ каже ментор Української академії лідерства Микола Пісенко, один з організаторів проєкту.

Участь у заході передбачає спільний Великодній сніданок 24 квітня для львів’ян та внутрішньо переміщених осіб чи їх сімей. Щоб долучитися до проєкту, охочих прийти на сніданок та прийняти гостей закликають реєструватися за посиланням. Форма спільна для львів’ян та переселенців. Після реєстрації учасників сконтактують між собою для знайомства та узгодження деталей.

Нагадаємо, що львівські пластуни організовують збір великоднього кошика для Збройних Сил України. Охочі можуть приносити продукти, які освячують та споживають на Великдень, у пластунський штаб на вул. Винниченка, 6 у Львові. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!