Львів’ян кличуть на Марш за права тварин

2607 0
У неділю, 15-го жовтня, відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин.
фото: 24 канал

фото: 24 канал

«Люди вийдуть на марш, щоб покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин», – зазначають організатори.  

У Львові марш почнеться 15-го жовтня о 12:00 біля Оперного театру. Під час акції активісти збиратимуть підписи під «меморандумом гуманності», який передадуть центральній владі.

Читайте також: Дім для Маші. Як забирали ведмедицю з «Південного» і де вона тепер житиме

Організатори додають, Марш за права тварин – не політична акція. Львів’ян, охочих долучитися, просять приходити без відповідної символіки та гасел. Натомість пропонують брати з собою своїх менших друзів, яскраві плакати та хороший настрій.

Планують, що марш об'єднає жителів Києва та Львова, Одеси та Харкова, Дніпра та Тернополя, Маріуполя, Миколаєва та інших міст України. Долучаться до нього і дехто з  українських зірок, серед яких Джамала, Яна Клочкова, Onuka, Katya Chilly, Dakh Daughters, Vivienne Mort, Panivalkova.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!