Львів’ян кличуть на прем’єру фільму «Рейд. Сила нескорених»

3366 0
У середу, 14 жовтня, у рамках відзначення Дня захисника України відбудеться прем'єрний показ документального фільму «Рейд. Сила нескорених». Львів’ян запрошують на перегляд стрічки у Кінопалаці «Коперник». Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Це стрічка про безпрецедентний рейд українських десантників в тилу ворога під час наступу російської регулярної армії на Донбасі. Фільм створений за підтримки Міністерства оборони України та Генштабу Збройних сил України.

Показ у Львові відбудеться в Кінопалаці «Коперник» (вул. Коперника,9) о 16:00 год. Бажаючих переглянути фільм просять звертатися до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації за безкоштовними квитками.

Читайте також: У Львові представлять документальну драму «Кордон». Де подивитись?

Деталі за тел. 2-999-555.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!