Львів’ян попереджають про мороз і сніг. Прогноз погоди на тиждень

2436 0
Вночі буде невеликий мокрий сніг та сніг, а вдень місцями невеликі опади.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові очікується ожеледиця на дорогах та погіршення видимості через опади. Цього тижня температура повітря вдень коливатиметься від 1 до 11° тепла. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

7 березня у Львівські області та місті Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі буде невеликий мокрий сніг та сніг, а вдень місцями невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. В Львівській області температура вночі 0 - 5° морозу, вдень 3 - 8 тепла, а у місті буде трохи тепліше: температура вночі 1 - 3° морозу, вдень 4 - 6° тепла.

8 березня буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах очікується місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 - 12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4°тепла, вдень 6 - 11° тепла.

9 березня буде хмарно. З опадів очікується дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 - 14 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2 - 7° тепла.

Читайте також: Керування автомобілем на ожеледиці. 11 порад

10 березня хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний. 7 - 12 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1 - 6° тепла.

11 березня вночі без істотних опадів, вдень дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 - 14 м/с., а пориви 15 - 20 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 5 - 10° тепла.

Наталія Вареник

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!